Manipulacions

Manipulem tot tipus de mercaderia seca paletitzada, preparem picking, fem repaletitzacions, etiquetatge i reembalatge i d’altres manipulacions manuals especials vinculades a accions de marketing, com el muntatge d’expositors.

Experts en manipulacions
Picking
Post-manufacturing /
co-packing
Reembalatge
PLV (Publicitat en el punt de venda)
Experts en manipulacions

El nostre equip està especialitzat en les manipulacions i la gestió de material promocional. La seva activitat implica muntar i organizar, per cada entrega, suports visuals vinculats a promocions o accions especials de la marca.

Picking

Preparem comandes a mida que impliquen combinar diferents referències en palets no homogenis. Un cop preparades, les verifiquem i embalem perquè puguin ser transportades fins al client.

Post-manufacturing /
co-packing

Fem manipulacions manuals vinculades a tot tipus d’accions de màrqueting (promocions, envasats especials, agrupacions de més d’un producte, etc.).

Reembalatge

Tornem a embalar els productes per adequar-los a les especificacions del client, ja sigui per promocions o per accions de marketing concretes.

PLV (Publicitat en el punt de venda)

Manipulem i gestionem tot tipus de suports visuals per la seva futura implementació en el punt de venda: displays, cartells, stoppers, expositors de mostrador, dispensadors, banderoles i altres elements impresos que seran col·locats estratègicament als establiments per potenciar les vendes.